Kestävät ja turvalliset aidat RJ-Aidoilta

RJ-Aitojen valmistamat portit ja aidat suojaavat pienet ja suuret alueet teollisuuslaitoksista päiväkoteihin ja toteuttavat alueilla hallittua kulunohjausta.

Mallistostamme löydät huoltovapaat aidat jokaiseen tarkoitukseen - elementtiaidat, laadukkaat panssariaidat ja laaja valikoima portteja. Mallistossamme myös RJ-pinna- ja turva-aidat. RJ-Aidat hoitavat myös aitojen huolto -ja korjaustyöt. Aitaa alueesi ja varmista näin sen turvallisuus.Aidat kokonaistoimitukset

Toteutamme aluesuojaamiseen tarkoitetut aidat, avaimet käteen toimituksena tai materiaalitoimituksena kustannustehokkaasti, laadusta ja aikataulusta tinkimättä. Avaimet käteen toimituksessa ammattitaitoinen ja koulutettu asennusryhmämme sovittaa aikataulut asiakkaan aikataulujen mukaisesti toimintaa keskeyttämättä. Valitset näistä kumman tahansa lopputuloksena ovat näyttävät ja kestävät aidat vuosiksi eteenpäin.

Palvelemme asiakkaitamme parhalla mahdollisella tavalla aluesuojauksen ratkaisuissa. Päätuotteitamme ovat aita, portti ja automatiikka.

Ota yhteyttä/soittopyyntö