KIINTEÄT AIDAT JOKAISEEN KOHTEESEEN

Kiinteät aidat mahdollistavat alueen tehokkaan rajaamisen ja suojauksen.

Mallistostamme löytyy kestävä aita jokaiseen kohteeseen.
Kun aluesuojaus toteutetaan RJ-aitojen tuotteilla, voidaan kokonaisuuteen yhdistää myös mallistossamme olevat portit.

Kiinteiden aitojen mallistosta löytyvät elementtiaidat, panssariaidat, pinna-aidat ja asiakkaan suunnitelmien mukaiset aidat. Teemme myös tarvittavat käyntiportit, ajoportit, pyöröportit, liukuportit ja puomit ohjaamaan hallitusti alueiden ajoneuvo-ja henkilöliikennettä.

Sivuiltamme löydät tarkempaa tietoa aidoistamme.

Toimitusajat ovat meillä nopeat ja osa tuotteistamme pystymme toimittamaan suoraan varastostamme.

Luotamme tuotteisiimme ja annamme pitkät takuuajat niin asennuksille kuin materiaaleille.

Valitsemalla tuotteet RJ-Aitojen mallistosta saat lopputuloksen, jossa kutsutut pysyvät aidan sisäpuolella ja kutsumattomat ulkopuolella.

Toimittamamme aidat suojaavat esimerkiksi seuraavia kohteita:

  • päiväkodit
  • urheilukentät
  • teollisuusalueet
  • piha-alueet
  • puistot
  • rata-alueet ja asemat
  • yksityiset piha-alueet
  • varastohallit
  • tiealueet
  • parkkialueet ja hallit

Tutustu tarkemmin totutettuihin kohteisiimme kuvagalleriasta

Aidat kohteesi mukaan toimitettuna

Miksi aidat kannattaa hankkia juuri meiltä?

Kokenut henkilökuntamme palvelee asiakasta jo suunnitteluvaiheessa parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Käsittelemme jokaisen kohteen yksilöllisesti räätälöiden suojaamisen tarpeet asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi loppukäyttäjää unohtamatta. Oli kyseessä sitten ammattirakentaminen tai yksityisen pihan aitaaminen on asiantunteva henkilöstö käytettävissäsi.

Voit valita aluesuojauksen avaimet käteen toimitettuna asennuspalvelumme toimesta tai materiaalitoimituksen, jota seuraa tekninen tuki.

Kiinteillä aidoilla suojaat tehokkaasti alueesi materiaalit ja käyttäjät. Myös kutsumattomat vieraat pysyvät ulkopuolella. Kiinteästi asennettavat aidat voidaan perustaa maanvaraisesti betonilla tai kalliolle käyttämällä kalliokiinnikkeitä. Nämä perustamistavat ovat hyvin pitkäikäisiä ja kestävät hyvin ulkoista rasitusta.

Huoltovapaat, olosuhteita kestävät RJ-Aitojen aidat eivät tarvitse jokavuotista huoltoa, vaan ne kestävät säiden armoilla jopa kymmeniä vuosia. Tämän ansiosta säästät runsaasti vuosien aikana huoltokustannuksissa. Meidän kanssa voi tehdä myös huoltosopimuksen aidoista ja porteista.

Aidoissa käytetyt materiaalien valmistusta valvotaan tarkasti ja ne pintakäsitellään kuumasinkityksellä ISO 1461 standardin mukaisesta ja pulverimaalataan asiaakaan haluamaan RAL kartaston väriin. Kuumasinkityt ja pulverimaalatut metallipinnat näyttävät hyviltä pitkään. Lisäksi suosimme toiminnassamme ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia toimintatapoja.

Sivultamme löydät tarkempaa tietoa aidoistamme. Ota yhteyttä myyntiimme niin keskustellaan
Ota yhteyttä soittamalla numeroon 040 520 1003 tai lähetä tarjouspyyntö.