Yritys

Rakennejouni Oy aloitti toimintansa vuonna 1984. Toimintamme alkuvaiheessa olimme erikoistuneet väliseinä- ja alakattourakointiin. Teimme useita suuria projekteja kuten Ateneumin, RAY Keilaniemen, Malmin sairaalan, Hotelli Seurahuoneen alakatto- ja väliseinäurakat sekä useita satoja muita projekteja. Nousimme 1990-luvulla Suomen suurimmaksi väliseinäurakoitsijaksi. Ennen 2000-luvun alkua aloimme toiminnassamme painottamaan enemmän toimitilojen muutos- ja korjausrakentamista. Muutos- ja korjausrakentamisessa olemme toteuttaneet isojen toimistotalojen saneerauksia pääurakoitsijana. Pisimmät asiakassuhteemme ovat jatkuneet jopa 20 vuotta yhtäjaksoisesti.

Päätoimiala aluesuojaaminen

Nykyisin päätoimialamme on aluesuojaus (tuotteita: portit, aidat, panssariaidat ja elementtiaidat). Meillä on kattava yhteistyöverkosto niin kotimaassa kuin Euroopassakin.

Toimitilamme sijaitsee Nurmijärven Lepsämässä ja tuotantotilat Klaukkalassa Järvihaan teollisuusalueella. Esivalmistamme kaikki tuotteemme mahdollisimman pitkälle tehdasolosuhteissa. Yrityksemme toimintaa ohjaavia arvoja ovat laatu, luotettavuus, joustavuus ja vastuu.

Ota yhteyttä, kun tarvitset pitkän kokemuksen omaavan ja luotettavan yhteistyökumppanin.